BizAwards Altena 2019

Donderdagavond 8 oktober 2020 zijn de ondernemersprijzen weer uitgereikt in Altena. Dit jaar voor de eerste keer in Servicebioscoop Hollywoud in Almkerk.

Weeda Media is een vaste partner op het gebied van video bij de BizAwards.
Echter was de hoeveelheid video een stuk groter, omdat het plaats zou vinden in de bioscoop. We waren vanaf het begin tot einde betrokken met de vormgeving van het programma.

Om de kijker een duidelijk beeld te geven van wat de hele ondernemersverkiezing inhoud, wie de jury is en bijvoorbeeld hoe de nominatie tot stand komen is alles vast gelegd en verwerkt naar een duidelijke video.
Van kandidaten die pitches houden voor de jury, de bekendmaking van de genomineerden, de jury die bedrijfsbezoeken doet, een gave filmtrailer, tot een informatieve infographic over het ondernemerschap in de Gemeente Altena. Alles werd uit de kast gehaald om de avond een lust voor het oog te maken!

De BizAwards ervaarde ook hinder van de Covid-19 pandemie, de avond werd van maart naar oktober verplaatst. Ook mochten er minder gasten aanwezig zijn in de zaal, daarom is er gekozen om de avond met iedereen te delen door middel van een livestream. Daardoor kon de ondernemerverkiezing vertoond worden in meerdere zalen van de bioscoop om zo toch aan de corona-maatregelen te voldoen.

Voor de livestream werden 4 bemande camera’s ingezet, waarvan 1 draadloos waardoor hij zich door de hele bioscoop kon begeven. De VIP lounge werd omgetoverd tot regieruimte van waaruit de geproduceerde video’s werden ingestart en de cameramensen instructies kregen.

Via de volgende link is de hele uitreiking terug te kijken.