Live Stream

Een livestream biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld een evenement zoals een DJ set, concert, congres, training of een vergadering op hetzelfde moment online te delen met publiek over de hele wereld. Met een live stream vergroot je je bereik onder je doelgroep en bied je publiek, dat fysiek niet aanwezig kan zijn, toch een mogelijkheid om het evenement mee te maken. Naast live stream op grote evenementen kun je dit ook kleiner inzetten voor bijvoorbeeld conference calls via Google hangouts, Skype of andere programma’s.

Eenvoudige livestream

We plaatsen één camera met een microfoon. Dit signaal gaat onze streaming-encoder in en wordt op het door u geselecteerde platform uitgezonden. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, watn wij bedienen en controleren uw livestream. Deze setup kan altijd uitgebreid worden met meerdere camera’s en laptops. De kijkers kunnen live vragen stellen in de chat-omgeving van het platform.

Uitgebreide livestream

We plaatsen meerdere camera’s en een laptop voor de presentatie. Iedere deelnemer krijgt een draadloze microfoon. Dit signaal gaat via een beeldmixer onze streaming-encoder in en wordt op het door u geselecteerde platform uitgezonden. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want wij bedienen en controleren uw livestream. Wij wisselen de beelden van de camera’s af met de presentatie op de laptop. De kijkers kunnen live vragen stellen in de chat-omgeving van het platform.

Evenement livestream

We plaatsen meerdere camera’s op verschillende plaatsen, draadloos of gewoon bekabeld. Vaak is het geluid al goed geregeld bij evenementen, en daardoor kunnen wij het afgemixte geluid de videomixer in te sturen. Wij maken een dynamische mix van de beelden zodat het een sfeervolle registratie wordt.