Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken door Weeda Media is de manier om uw verhaal op originele wijze te vertellen. Klanten kunnen op basis van een bedrijfsfilm snel een beeld construeren van uw organisatie óf u kunt grote aantallen werknemers efficiënt informeren over de laatste ontwikkelingen en technieken binnen uw bedrijf.
Daarnaast leent het maken van een bedrijfsfilm zich prima voor externe communicatie.

Wij merken dat het maken van een bedrijfsfilm nog wel eens verward wordt met het maken van een promotiefilm. Toch zijn het twee verschillende soorten video’s. Met als verschil dat u in een promotiefilm niet uw merk of bedrijf, maar een product of dienst in de spotlight zet.

Wanneer u een bedrijfsfilm aanbiedt, maakt u niet alleen de gewenste goede eerste indruk, maar komt u professioneler over naar de buitenwereld.

Bedrijfsfilm laten maken

Een goede bedrijfsfilm maakt u vaak maar één keer. Binnen Weeda Media is het daarom ook mogelijk om het ‘grote verhaal’ op te splitsen in meerdere, vaak kortere bedrijfsfilms. Hierdoor houd je kijkers betrokken en heb je vaker een moment om content te delen. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de boodschap die u wilt vertellen.

Bedrijfsfilm kosten & mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Maar als u echt wil scoren met uw website of op social media, dan is alleen één bedrijfsfilm laten maken vaak niet genoeg. Veel beter is de combinatie van branded content, een promotiefilm en een bedrijfsfilm. Zo zorgt u met branded content voor entertainment, met een promotiefilm voor promotie van uw product- of dienst oplossing en met een bedrijfsfilm voor het verhaal van uw bedrijf.