Wedding

Een herinnering die voor altijd blijft bestaan van de mooiste dag van jullie leven, dat wil toch iedereen?

Een wedding film bij Weeda Media is een film in creatieve reportage stijl, dat houd in dat we jullie dag filmen zoals de dag verloopt.
Waar mogelijk regisseren wij niets en treden wij nooit op de voorgrond, maar wij maken ongemerkt de mooiste beelden van jullie.

Met ruim 14 jaar ervaring kunnen wij uw bruiloft op creatieve wijze en in eigen stijl vastleggen. Vanaf de eerste activiteiten ’s ochtends bij u thuis, kapper of schoonheidsspecialiste tot en met de openingsdans; wij zijn erbij en leggen alle momenten van die speciale dag voor u vast.

Van alle beelden monteren wij een film van ongeveer 30 minuten die lekker weg kijkt, hierin verwerken we de muziek die op de bruiloft voorbij kwam. Bijvoorbeeld de muziek bij het binnenlopen van de bruid bij de ceremonie of de live muziek bij de borrel.
Ook ontvangen jullie het ongemonteerde materiaal die jullie samen kunnen kijken op een regenachtige herfstdag.

Als de film klaar is nodigen we jullie uit voor een kleine preview, en dan geven we jullie de film mee op USB-Stick om hopelijk lang na te genieten van jullie bruiloft.

Wedding Pakketten

1499

Full HD
09:00/21:00 aanwezig
Drone Opnames
USB-Stick
Speelduur 30 minuten
Ongemonteerd

Aanbevolen
1699

Ultra HD
09:00/21:00 aanwezig
Drone Opnames
USB-Stick
Speelduur 30 minuten
Ongemonteerd

Extra opname uren mogelijk op aanvraag, kosten €50,- per extra uur.

Wedding Aanvullende Optie’s

249

Dit is een korte compilatie van circa 1,5 minuut op de trouwdag gemonteerd en geleverd. Deze video kunt u bijvoorbeeld op een groot scherm afspelen aan het begin van uw feestavond of de volgende dag delen via social media.

Bij het afnemen van een Same Day Edit raden wij aan om ook gebruik te maken van de optie extra cameraman. De Same Day Edit zal gemonteerd worden (afhankelijk van de dagplanning) tijdens het eten, anders zal dit niet vast gelegd worden.

299

09:00/21:00 aanwezig